“Damals” is het programma van Maas en Mergelland waarin presentator Hennie Knops u meeneemt op een muzikale reis door de wereld van de Duitstalige muziek!

In zijn loopbaan als beroepsmuzikant maakte Hennie o.a. deel uit van de bekende Limburgse band Circle en de in de Duitstalige landen enorm populaire band Willi Seitz und seine Freunde.

Willi Seitz vierde met het Naabtal duo grote successen in Duitsland.

Als gitarist van deze band werkte Hennie samen met o.a. Marianne und Michael, Die Klostertaler, Geschwister Hoffmann, Max Greger, Hansi Hinterseer en het ZDF Orchester Otti Bauer om er maar een paar op te noemen.

In zijn programma “DAMALS” passeren dan ook duitse muziekproducties “aus gute alte Zeit” tot aan recente duitse producties de muzikale revue!

Behalve de muziek welke u begeleidt tijdens het programma krijgt u van Hennie ook achtergrond informatie en de meest mooie verhalen te horen over de uitvoerende “Deutsche Interpreten” en hun veelal ”kleurrijke en bewogen” Lebenslauf!

Kortom:  zorg dat u erbij bent als de deuren open gaan bij Maas en Mergelland voor viel Spass und Freude an der Musik in “DAMALS” met Hennie Knops.

Het programma is te beluisteren op:

  • Vrijdag van 20.00 – 21.00 uur
  • Maandag van 09.00 – 10.00 uur