Vanaf maandagvond 27 mei op

TV Maas en Mergelland / Omroep Krijtland

(op de even uren)

Naar verwachting zenden wij in de week vanaf 27 mei de volgende items uit (aanvullingen/wijzigingen zijn niet uitgesloten)

Avond4Daagse in Gulpen van start

In Gulpen vond voor het derde achtereenvolgende jaar de Avond4Daagse plaats, speciaal voor de kinderen van de basisschool.

De dag van de Cramignon

Op zaterdag 18 mei werd in Eijsden, samen met de buurgemeenten uit Wallonië, de dag van de Cramignon gevierd. Daarnaast werd ook Jules Martens, de veerman, in het zonnetje gezet vanwege het 15 jarig bestaan van het veerpontje De Cramignon.

Grenzeloos Stil

Op 20 mei organiseerde het Bewonersinitiatief ‘Grenzeloos stil’ een informatiebijeenkomst in het klooster in Wittem over de vliegtuigoverlast. Op deze druk bezochte bijeenkomst lichtten een drietal sprekers de diverse gevolgen van de luchtvaart in het Heuvelland toe.

Schutterijweekend bij Schutterij St. Paulus in Epen

In het weekend van 10, 11 en 12 mei vond in Epen een schuttersfestijn plaats. Met als hoogtepunt op 12 mei het 251e Bondsschuttersfeest van de RKZLSB. 

Transformatie van de Pisartlaan

In verband met de kastanjebloedingsziekte moesten de bomen in de monumentale Pisartlaan in Eijsden worden gerooid en moest een nieuwe laan aangeplant worden. Leon Dassen volgde met zijn camera de transformatie van deze laan. Een herhaling van 11 juni 2018.

Plateauplaat.

Plateauplaat: Hay Bodde – Hallo wie gehts

Om 7, 15, 17 en 19 uur

Voorleeshoekje voor de kinderen: Elfje Florine en de wiebeltand

Uitzending gemist

Hebt u een TV-uitzending van TV Maas en Mergelland / Omroep Krijtland gemist of kunt u ons niet ontvangen, dan kunt u onze uitzendingen toch bekijken via onze website: www.rtvmenm.nl – uitzending gemist  of via Youtube/rtv maas en mergelland of op www.youtube.com/user/omroepkrijtland

Facebook

facebook.com/RTV-Maas-en-Mergelland   /   facebook.com/OmroepKrijtland