Maas en Mergelland officieel mediapartner Euregionaal Prinsentreffen

De lokale omroep van de gemeente Eijsden Margraten, RTV Maas en Mergelland, en carnavalsvereniging CV de Zweitlanceers uit Gronsveld slaan de handen in elkaar!  

Door deze samenwerking zal het 15de Euregionaal Prinsentreffen live worden uitgezonden op Radio Maas en Mergelland. Het Euregionaal Prinsentreffen zal gehouden worden op donderdag 1 februari 2018 in Sporthal ‘t Vroendel in Gronsveld.

Ook TV Maas en Mergelland zal ruim aandacht besteden aan dit treffen. Het streven is om livebeelden te gaan streamen en integraal uit te zenden op de tv. Tijdens deze live-uitzending zullen (zowel op radio als tv) diverse interviews plaatsvinden met artiesten, organisatoren en natuurlijk de prinsen zelf.

CV de Zweitlanceers uit Gronsveld organiseert sinds 2004 het Euregionaal Prinsentreffen. Het Euregionaal Prinsentreffen is uitgegroeid tot een succesvol jaarlijks terugkerend evenement in Zuid-Limburg, waar elk jaar meer dan 60 carnavalsverenigingen samen komen. In totaal gaat het over ruim 1300 bezoekers.