Hallo,

Even voorstellen :               Frijns is de naam……..Peter Frijns.

Muziek is mijn grote passie of zoals vaker gehoord: een virus dat je never nooit meer kwijtraakt.

Ik ben als techneut begonnen bij “Info Mergelland”

Twee jaar later mocht ik “mijn eigen” programma beginnen : Het nonstop Mergelblok , 1 uur nonstop muziek, zonder presentatie. Na 11 jaar Non Stop Mergelblok, bij Radio Mergelland waren er toentertijd te veel non stop programma’s, daarom werd mij gevraagd om te gaan presenteren.

Als ik iets persé niét wilde was het presenteren !!!!!!!!!!!! Enfin, na veel wikken en wegen: o.k…..ik ging het proberen en ik heb de knoop doorgehakt … voila:

Mijn programma: “ Peter’s Journey In Time ” , elke zaterdag een dinsdag van 17.00-18.00 uur

Zoals de naam al doet vermoeden reis ik elke week weer door de tijd. In mijn programma ga ik terug naar de 50’s de 60’s de 70’s de 80’s en de 90’s, rond de klok van 17.30 instrumentaal en ik draai uiteraard ook actuele muziek, mits goed in mijn programma Passend ; Nederlandstalig, Nederlandse producties, per week wisselend een Italiaans-, Spaans-, Duits-, of Franstalig nummer. ’n Limburgstalig plaatje is in mijn programma ook een vaste, twee-wekelijkse keuze en van tijd tot tijd ’n country nummertje .

Ik draai deze muziek volgens een vaste, wat wij noemen “playlist” en ik heb gekozen voor  “middle of the road”muziek. Je hoort het allemaal bij P.J.I.T Vaste items heb ik niet in mijn programma, alhoewel, muziek uit 1967 is langzamerhand toch een vaste prik aan het worden; ’67 is voor mij n.l. “de moeder van de popmuziek”. Ik houd de touwtjes in de studio helemaal in eigen handen: Muziekkeuze-techniek en presentatie.

Wat mij betreft, welkom a.s. zaterdag en dinsdag, 17.00 uur.

Peter.