Het televisieprogramma van Maas en Mergelland start elke dag op de even uren en wordt op maandagavond om 8 uur vernieuwd. In de tijd dat er geen uitzending is wordt de kabelkrant getoond.

In het tv-programma komen gevarieerde onderwerpen aan bod. Allereerst nieuws uit de regio, als dat voorhanden is. Daarna besteden we aandacht aan regionale activiteiten in de breedste zin.

De tv-programma’s worden gemaakt door een groep enthousiaste vrijwilligers. Eigenlijk is deze groep te klein. Lijkt het je leuk om mee te helpen televisieprogramma’s te maken? We hebben mensen nodig voor verschillende taken, zoals het maken van interviews of secretarieel werk. Maar zeker ook voor camera- en/of montagewerk. Of ligt meewerken aan de kabelkrant je meer?

We zijn een team en zorgen met plezier voor alle begeleiding en camera met toebehoren die je nodig hebt voor het maken van een item. Informeer gerust eens vrijblijvend door een mailtje te sturen. Ga naar “contact” boven aan deze pagina of stuur een mail naar tvgroep@rtvmenm.nl. Misschien dat je daarna al snel gaat meehelpen om iedere week een interessant tv-programma aan te kunnen bieden aan de inwoners van de gemeente Eijsden-Margraten en omstreken.

Maar ook op een andere manier kun je meewerken aan de tv-programma’s. Heb je bijvoorbeeld nieuws uit je dorp dat we moeten laten zien? Wil je een bericht op de kabelkrant plaatsen? Of ben je iemand die graag informatie verzamelt of foto’s maakt van activiteiten? Wil je die delen met de hele gemeente Eijsden-Margraten? Geef het door op bovengenoemde contactadressen!

Als je een uitzending hebt gemist van TV Maas en Mergelland, of je een uitzending nog eens wilt terugzien, kan dat. Ga naar “uitzending gemist” in het menu hierboven.

Het tv-programma van Maas en Mergelland is te zien op Ziggo kanaal 43 digitaal en 22+ analoog (kanaal 15).